Over ons

Met meer dan een € 500 miljoen onder advies en beheer, zijn de leden van de Vereniging van en voor indexbeleggers toonaangevend in hun vakgebied.

De leden maken het verschil in de beleggersindustrie door al sinds hun oprichting de belangen van de consument centraal te stellen. Dit doen zij o.a. door hun cliënten eerlijke informatie te geven over de werking van de financiële markten en alles in het werk te stellen om zorg te dragen voor het kapitaal van hun cliënten.

Het succes van de leden is dan ook een logisch gevolg van deze aanpak. Onze leden gebruiken geen marketing om beleggers te verleiden, wel vertellen zij u hoe u uw kans op een succesvolle beleggerservaring kunt maximaliseren.

Door over te stappen naar één van onze leden is uw vermogen 'gegarandeerd' in goede handen.