De Vries Investment Services

dvis

De Vries Investment Services is een onafhankelijk beleggingsadvieskantoor en bestaat sinds 2005. De Vries gebruikt wetenschappelijk indexbeleggen, ook wel asset-class beleggen genoemd, gebaseerd op het beroemde academisch werk van Fama/French.

ibeleggen.nl

ibeleggen

iBeleggen is zelf beleggen, met ondersteuning van specialisten, tegen de laagste kosten, breed gespreid, eenvoudig, transparant en 100% onafhankelijk.
iBeleggen is een initiatief van Peter van der Slikke (auteur van de bestseller Ontmaskerd en veelgevraagde gast als onafhankelijk adviseur in diverse radio- en televisieprogramma's) en Patrick Bontje, geregistreerde senior beleggingsadviseurs met een rijke staat van dienst.

Index Capital

indexcapital-groot

Index Capital is een onafhankelijke beleggingsonderneming met gezamenlijk ruim 70 jaar ervaring op het gebied van beleggen en vermogensbegeleiding.

Index Capital richt zich specifiek op vermogensbeheer en -advies voor vermogende particulieren, families, directeur-groot- aandeelhouders, stichtingen en instellingen.

Meesman

meesman

Meesman Index Investments is een zelfstandige beheerder van beleggingsfondsen, gevestigd in Den Haag. De twee directieleden zijn de heer G. H. Meesman en de heer J. M. Wintermans. Het bedrijf is voor 100% eigendom van de directeuren. Er zijn geen externe aandeelhouders, die invloed op het beleid kunnen uitoefenen en daarbij prioriteit kunnen geven aan andere belangen dan uw belang. Zij kunnen u daarom beloven dat zij slechts één belang dienen en dat is uw belang.

topcapital

topcapital

Topcapital is een vermogensbeheerder in Amsterdam die begin 2007 de deuren opende. Het adviseert en begeleidt vermogende particulieren, vrije beroepsbeoefenaren, vennootschappen, DGA’s, verenigingen en stichtingen op het gebied van vermogensadvies en -beheer.